fredag 6 februari 2009

Varför ska det vara så svårt?!

Skulle ju till pedagogen idag. Hade tid kl. 11.00 men eftersom jag inte kunde då eftersom jag jobbar så har jag försökt ringa henne i två veckor, utan att få tag på henne för att fråga om det är okej att jag kommer ca. halv tolv. (för jag skulle kuna smita iväg en stund) men som sagt får ju aldrig tag på henne :( så jag tänkte att jag går dit till halv tolv o hör med henne då om hur vi ska gö, ta det då eller nån ny tid. Så jag går dit. Där finns inte nån.. Det är helt tomt ?! så jag ringer till och med min körlärare å hör om hon inte skulle vara där idag. Men det skulle hon tydligen enligt honom också. Men var?? okej. så jag knacka på där. Men ingen öppnar. Så jag sätter mig där en stund o ser om hon kanske skulle dyka upp, men nää.. Jag sitter där i 30 min o väntar, sen måste jag gå (eftersom jag egentligen jobbar). Fan va sur jag blev :( Vill ju så gärna få det här gjort så att jag kan boka tid nångång. Men får väl försöka å ringa henne IGEN på måndag då å se om jag kan få nån ny tid. Får väl vänta en massa igen antar ja :( Ursch tråkigt... :( Det bara kronglar för mig med det här.. Det är bara så komplicerat allting. Orkar inte förklara just nu :P
Annars gick jobbet bra! Jag ska jobba imöra också; 13.30-21.00.

Ge mig längre tid!

Städa hos Eriks mormor igår, hon har ju inte så skitigt direkt så det gick snabbt :) Så åt vi jätte god mat. Hon hade lagat fisk, potatis och någon jätte god sås. mm, va gött det var!
Sen åkte vi hem, jag kollade upp busser te storförs. Det gick en vid 17.06 så den tog jag.
Jag skulle ju ha hjälpt mamma o städat igår men hon blev sjuk. stackars mor. Verkar vara nån magsjuka på G :S Min bror har med varit dålig.. Ursch..
Å, nu har pappa kopierat mina betyg med så nu ska di skickas iväg :) ska nog anmäla mig till högskoleprovet med tror ja, så har jag lite större chans å komma in på skolor. För min betyg är ju inte di bästa. Men jag har ju betygen som behövs nu iaf. Skulle nog vara bra med nått högskole poäng också! jag måste anmäla mig innan den 15 feb. i så fall. Ska kolla på det där ?!.
å Jag vill verkligen plugga te sjuksköterska. Så hoppas jag kommer in någonstans. jag vill, jag vill!!! :)
Fick skjuts te gymmet igår också så jag kunde gymma. Träna ben, armer, rygg och mage! Va gött det känns. Har träningsverk idag mä, men värre än igår. haha.
Sen på kvällen kom Älskling te Storförs så fick vi mat hos mor. Älsker hennes mat :D Så glysa vi litte på Tv så åkte vi hem sen. Var jätte trött när jag kom hem så slängde mig i duschen lite snabbt så la vi oss Älsklingen och jag.
söv gött inatt med :) Men det var Älsklingens sista plåster som han använde inatt så ska försöka köpa fler idag. haha.
Ska jobba som ledsagare snart. Jag börjar kl.11.00 till 16.00.
Jag har tid hos en specialpedagog idag också. Vi ska fixa så att jag får längre tid på mitt teoriprov (körkort). Behöver verkligen det kommer aldrig klara det annars, jag har prövat provet på datorn och när tiden går ut så har jag ca.4 frågor kvar. och det kan ju faktiskt hänga på dom, och så kan jag ta mig lite längre tid på de andra frågorna också.
Jaa, hoppas vi kan fixa det så kan jag beställa tid för uppskrivning och uppkörning på en gång! :D Jag vill så gärna göra det nångång. Vill ha det där körkortet!! Behöver det!


Ska dra snart.
Tjarrå tjaaaa...