onsdag 18 februari 2009

*Piiiiiip*..

..Vaknade av att jag fick ett sms från jobbet imorse, så det var bara för mig o gå upp dä. Käka lite frukost o gick sedan iväg. 07.00-16.00 Jobbade jag idag :)
Blir tyvärr ingen fotbollsträning för mig idag heller :( Det blir så stressigt allting. Det går en buss 17.06 å då är jag i k-hamn kl. 17.50 och träningen börjer ju 18.00 så då har jag tio min på mig. nä, känner mig lite trött också.. Kusin skulle inte heller gå så. Tycker så synd om henne, hon har as mycket i skolan just nu. fy. Lycka till på alla prov kusin!
På söndag måste jag på träningen. Det är ju så kul! :D Kusin ska inte vara mä då tyvärr :( hon ska te gbg. Men min kusin Gemma kommer nog och ska vara med då:) hehe, kul!

Åh! ja just ja :) När jag gick hem på rasten idag så gick jag förbi postlådan å där i låg ett HM paket :) Beställde kläder förra månaden, o nu äntligen hade det kommit :) Det är alltid lika kul mä HM paket :D hehe. Men jag har aldrig varit med om att det kommer direk hem. Jag har alltid fått gått o hämta ut Hm paketena. så det var konstigt.. men skit samm, nu har jag dom iaf :D Beställde en topp, en tröja och en scarf och så beställde Älskling nå t-shirts Har inte provat än men det blir nog bra. Ska ju shoppa med Lillsyrran snart också. Kul det ska bli. En systerdag, bara hon o jag <3 :) Då ska jag köpa nya kläder och Fotbollsgrejer :) Länktar!

Nä, nu ska jag bara ta det lugnt en stund ;)

Tacka nej te det där fotografigrjeset förresten. Får bli nån annan gång istället..