onsdag 15 april 2009

Nightmare

Urch, vaknade i natt av att jag grina. Eller Älsklingen väckte mig. Jag drömmde så hemskt, fyy.. :( Tur att det bara var en drömm. Jag sov riktigt dåligt inatt. Hade svårt o sommna, låg o hosta o tänkte på en massa saker. o när jag väl sommna så drömmde jag hemskt :S När jag vakna imorse hade jag ont i nacken också, måste ha legat konstigt.. Fy vilken natt.
Vaknade vid nio tiden imorse. Pigg konstigt nog :O Gick upp o satte på mig spring kläder o gick ut. Gick bort till spåret för o kolla om det skulle gå o springa där o det gick ju hur bra som helst, det var inte så blött där längre :) Bra att man kan börja springa där nu då :) Det var riktigt skönt o springa, när jag kom hem så styrketränade jag :)
Sen efter träningen så tog jag mig lite frukost. Urch nu har jag ännu ondare i nacken.. :P

Ringde till Storförs igår om jobbet o tackade nej, visst jag skulle tjäna mer i Storförs men det skulle ändå inte göra så stor skillnad eftersom jag skulle ha fått betalat resan då. Nån krona hit o dit är skit samma. Nä det är så skönt o ha jobbet 5 min bort bara. Så det blir Nykröppa i sommar med.
Så ringede jag till Skin Deep Tattoo i karlstad också, där jag tatuerade mig o beställde en tid för ifyllning. Jag fick en tid som verkligen passade jätte jätte bra! :D Den 28 april, samma dag som Älsklingen min ska tatuera sig. Å på samma ställe också :) Så en timme innan honom har jag tid :) Passa ju skit bra! :D Så ska vi prata om det där rosa som jag har tjatat om också :D hoppas han kan göra det då med! Älskling o jag länktar så!! hihi.

Har inget speciellt planerat idag, får se vad som händer. Ska durcha nu iaf :)
Ni får ha det så bra!