måndag 9 februari 2009

ingenting

Så nu har jag dammsugit, skurat golv och diskat så nu är det fint här hemma! Håller på å tvättar just nu. så nu känner jag mig nöjd!
Så nu händer, ja.. ingenting. Jag har skit tråkigt egntligen. haha..
Kanske ska laga mat snart, men vad? Känner mig inte sugen på nått..
Senare ikväll kanske jag kan åka o gymma :) Har ju tid kan man säga. Hade jag haft pengar skulla jag åka till stan o shoppa. Behöver köpa skor och så vill jag ha nya kläder. men, men..
Åh va jag vill ha ett jobb. Ett fast schema. Jobba måndag till fredag. Jag vill tjäna pengar! Jobbar på Torsdag och Fredag iaf. Vad jag vet. Hoppas dom hör av sig mer. Skicka sms då!! :)

Virvel Lampan

När jag hade klippt svärfar igår försökte vi få ihop en lampa di hade köpt. Den var i tusen deler o det var inte världens lättatse o få ihop måste jag säga. Jätte knövligt, den bara åkte isär helatiden. Vi försökte några gånger och tillslut fick vi ihop den . haha.
Den var jätte fin när den kom upp iaf. :) Här är lampan, jätte fin:
Igår var det fotbollsträning också. Det var super kul!! :) Åkte hem till kusin redan vi fyra :) så åkte vi ner tidigare till hallen och tränade på skott och passningar. Tack kusin, jag lärde mig jätte mycket :) Det var en hård träning igår. Mycket konditionsträning :) Men det är bara bra. Så fick vi skjuta på mål det var skit kul. Sen avsluta vi mä match så klart!
Guu va kul det var!! Så fick jag ju träffa Kusin och Daniel också. Å det är ju det bästa :) Ska försöka komma dit på onsdag också.


Älskling jobbar Eftermidag nu, blä. Det är så tråkigt. Det blir så tomt här, tur att jag har Spike här iaf. Jag har precis diskat här så sen ska jag städa och tvätta också. Får sen var som blir sen.
Ringde pedagogen imorse också. Och hon svara faktiskt på första försöket :O så jag fick en ny tid. Ska träffa henne vecka 9. Egentligen var inte nästa tid förens i april, men eftersom det blev som det blev så får jag tidigare. Tack o lov för det, vill så gärna ha det gjort nångång.
Jag vill bara ha det där körkortet NU! Jag trodde aldrig det skulle vara så krongligt..

Det är så himla fint väder ute, kanske blir te o gå ut en stund sen...