tisdag 14 april 2009

Detta har hänt i Påsk! :D

På långfredagen var det party hos Emma i Degerfors :D

Så på Lördagen så åkte vi till Kullen o åt lite påskmat och sov där :)


O på Söndagen så åkte vi o hälsade på hemma i Storförs :) Vi började ränsa på vinden, det var hur mycket grejer som helst. Det är mycket kvar men vi fick också bort väldigt mycket.

Jag började kolla bland gammla kort o hittade ett kort på Peter, mig, Lina o Kusin Sara :)
Vadå små vi var :) hihi.

Igår var vi i Kullen en stund under dagen. Sen träffade vi Lina o Anders en stund, 10min eller nått. De var tvugna å åka för Lina skulle hem till Gbg igen. Sen åkte vi till Storförs o åt middag. Mamma hade gjort sin underbara revbenspjällsgryta. Jag ärlskar den, den är Super god verkligen! :D Senare på kvällen åkte vi hem Älsklingen och jag. Vi la oss o mös i soffan framför en film. Jätte mys! :) Det var så skönt o få vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst, så är det bara. hehe. Det var varit jätte kul hela påsken! :D

Idag är vi tillbaka till verkligheten. hehe.. Älsklingen jobbar förmiddag o jag sitter här. Ska ut o röra på mig en stund tror ja. så ska jag göra mat sen till Älsklingen kommer hem. Sen ska jag iväg till jobbet kl 16.30 så jobbar jag till kl. 20.00 Bara tre och en halv timma, vadå gött ;D hehe.

Jag har fått jobb i Storförs förresten så nu vet jag inte vad jag ska välja.. Nykroppa eller Storförs. I storförs vet jag hur mycket jag ska jobba men det vet jag inte i Nykroppa än :S Jag frågade chefen man hon visste inte heller än o ville inte lova mig nått. Så jag vet verkligen inte vad jag vill göra.. ?! :S Tror jag håller mig till Kröppa, men tänk om jag får mindre jobb här (%) ?!. Hjälp, måste bestämma mig idag, det är sista dagen. Vad ska jag göra? Ska ringa till Skinndeep tattoo sen också o beställa en tid, måste verkligen fylla i min tatuering. Det är ju gratis som tur är ;)

Måste sluta nu, Ha en bra dag mä er!!

Puss<3