måndag 16 februari 2009

Krongel

haha, jag är så trött på bilar så jag tror jag dör. När ett problem är ur vägen kommer ett annat. Älsklingen tog Caddyn te jobbet men kom inte så långt. När han var i Storförs så kände han att det började lukta bränt så han satnnade. Då var det ju kammremen som höll på o gå av. Så det var bara te o bogsera bort Caddyn te närmaste bilverkstad. Och det skulle gå på ca.2800. Kul. Blää va trött jag blir på biler. haha, kommer nog aldrig skaffa mig en egen bil, det är ju bara en massa krongel. hehe :P nerrå, men Min lille Älskling har sån otur mä bilder stackarn. Bara volvon inte börjar krongla också. Det får den inte.

Hann städa lite här hemma idag iaf :) hihi. Sen kom mamma o hämta mig runt 2 tiden så tänkte vi att vi skulle åka te k-hamn en sväng. Hon skulle köpa pressent till lillebror. Men när vi kom te Storförs så ringde svärfar o sa att det krongla för Erik med bilen (som jag berätta) så han skulle behöva en sak hemma hos oss. Och det var viktigt så det var bara för oss å åka tillbaka igen. Men tillslut kom vi te k-hamn. Så mamma kunde köpa en grej te Peter :)
När vi kom hem så käka vi mat, Kyckling o ris. as gött! Sen åt vi tårta. Peter var hemma en liten stund iaf så vi kunde fira honom :D Å han blev jätte glad för pressenten. Han fick en mobil :) Det behövde han verkligen. Han kunde ju inte höra den han prata med i sin gammla mobil :P Så han blev riktigt glá :D skit fin va den!
Sen stack han iväg på träning. Då hjälpte jag min lillelillebror med läxan o så. Matteläxa, Guu va duktig han är då lilleplutten :) Jätte duktig!
Sen kom Älsklingen hem så åkte vi o hämta Peter. Då fick jag övningsköra litte te. Va kul det är! Fått köra mycket idag, det känns ju riktigt bra! :D
Sen åkte jag å Älsklingen hem. Så nu är vi här. Jag sitter här vid datorn o skriver medans min undrebara älskling sitter o spelar gitarr här bredvid mig. Han är så duktig så<3 :)


En riktigt mys pys dag med familjen idag :)<3

En bil mindre :)

Igår blev vi av med 850in :) Min morbror köpte den. Det var ju lite fel på den men morbror är ju en sån som orkar och vill hålla på med den. Så det var ju bra, nu är det nån som använder den iaf. Här stod den ju bara i kylan o gick sönder. Så det var ju bra! Så Erik o jag körde volvon te k-hamn, jag åkte mä eftersom jag ändå skulle dit på fotbollsträning som skulle börja kl19.00.
Sara o Daniel var ju hemma så :) Så skjutsa dom hem Erik sen.
Daniel skulle ju åka hem vid 5 så vi följde mä han ner te station. Fan va kallt det var ute. Fyy :P
Så gick vi hem o böt om så gick vi te träningen sen. Så det blev en del gåing o träning igår :)
Träningen var kul, men alla verka så trött på nått sett. Det var ganska segt o krongliga övningar å så men, men. Det var kul.
Kul o träffa kusin massor! :D Alltid lika kul! <3 Sen kom Erik o Hämta mig efter träningen så åkte vi hem te Karlssons o käka o kolla på film. Men jag sommna på en gång, jag var jätte trött..


Idag händer väl inte så mycket. Jag har städat... Synd att kusin har så mycket mä skolan den här veckan annars hade jag kunat träffa henne. Peter fyller ju år idag men han kommer inte vara hemma alls mycket pga en massa innebandy träningar. En timme bara. Så det går ju inte o fira honom idag. Det blir nån annan dag dä. Han fick pressent av Erik o mig igår istället bara för det. En skit snygg shorta, den var rutig i svart o rött. skit snygg :) passa honom perferkt!
Grattis igen! <3

Grattis!!!

Grattis Lillebror på 18 års dagen!! :D Du är inte så liten längre. Kan inte fatta att du är 18 år pöjk. Hoppas du får en bra underbar födelsedag!
kram kram, Älskar dig<3