måndag 6 april 2009

Jepp..

Urch idag är det en sånn där värdelös dag :( Jag har skit tråkigt... Älsklingen jobbar eftermiddag idag, hela veckan. Det är så tråkigt. Saknar honom redan, vi hade det så mysigt imorse.
Vet inte vad jag sks hitta på? Ska gå ut en sväng iaf, Solen skiner o det är jätte fint ute. Men sen då.. bläää... :/
Det gick jätte bra o jobba natt föresten. Det var ju jätte soft ju :) hehe. men jag sov ingenting innan så jag var jätte trött på natten då. Men det gick bra. När jag kom hem 7 på morgonen så gick jag direkt o la mig o sov till 13:00. Vaknade till och gick upp så lagade vi mat. Sen åkte vi te storförs o hälsa på. Jag gick o la mig nästan på en gång igen. hehe, sov till kl. 18:00 ungefär. Sen kolla vi på Tv o mös i soffan allihop, det var jätte trevligt! :D
Å sen idag då så har jag också varit jätte trött. söv till ca. 9:30 sen gick vi upp o käka frukost sen vid 11:30 blev jag sådär jätte trött igen o gick o la mig o söv till 13:20 ungefär. hehe, sjukt trött jag är. Men det är nog efter att jag jobba natt, det kommer väl nu..

Skulle behöva göra nått med mitt hår. Det är hemskt nu. ser så tråkigt ut, det bara finns typ.. :S Urch.. Det var skit längesen jag klippte mig. Det var Emma som gjorde det sist o det var i november eller kanske till och med i oktober. :O aa, som ni hör så var det jätte länge sen..
Måste beställa tid! Har nog råd med att klippa mig för en gångs skull :)
O så måste jag köpa mig nya skor också. Det är fan kris. Jag har inte lust o gå i kring i mina vinterskor längre de är så klumpiga o för varma nu. Jo visst jag har ett par som inte är så varma men i de är det hål i hela sulan, aa de är helt rötna nu. Nä, måste köpa nya nu!! Sen ska jag kasta alla gammla skor.

Hörs sen eller nått :P