onsdag 25 februari 2009

Det närmar sig..

Jobba idag då. 7-14 o det gick jätte bra :D

Sen när jag kom hem var det bara o göra mig iordning lite snabbt. För jag, Älsklingen o Mimmie skulle te Karlstad :D Påvägen dit hann vi träffa på Mia, Fredrik, Buffy o Lennart också :D Kul det var å se dem, va glad jag blev :) har saknat Görlie!

När vi kom till Karlstad så släppte vi av Mimmie inne i stan, o medan Mimmie var o shoppade så åkte jag o Älskling till tatueringsstudion. Jag skulle nämligen dit för att prata om hur jag skulle vilja ha tatueringen, och så skulle jag betala handpenning 500 kr. Älsklingen flytta fram tiden ca. två månader. Han har inte bestämt sig riktigt än. Men på Tisdag är det dags för mig, gissa om jag är nervös..
Jag är så glad! :D Hon var jätte trevlig o prata med och hon förståd precis vad jag ville ha. Känns så bra o äntligen ha bestämmt nått. Tror jag kommer bli jätte nöjd. Ska dit på Lördag också å se vad de har ritat och se om storleken blir bra o allt. Då kommer jag få reda på priset också. Vi ska ändå dit på lördag o shoppa Jag, Nicole, Älsklingen o kanske Peter :) så det passar ju bra. Kan ju vara bra o kolla hur den blir en gång innan det är dags o tatuera också, ifall det är nått jag skulle vilja ändra på. Men det kommer nog bli super bra :D :D Glá jag är! :D
Sen när vi var klara o Mimmie var klar så åkte vi o käka lite, sen åkte vi hem.
Missade fotbollsträningen IGEN :( Hade inte lust o vänta på buss i 3timmar :S Men jag hade det så kul idag ändå :D Så kul o träffa Mimmie :D Hon är så go :)

Länktar till Lördag och TISDAG!! :D