tisdag 5 maj 2009

Hejsan!

Var in till stan o hade körlektion idag :) Det var kul, men som vanligt så har jag för brottom. Det säger alla. hahah :P Men det var kul o det gick väl bra :) Ska ha lektion imöra också :)
Åkte med svärmor hem, vilken tur att hon slutade tidigt idag annars hade jag fått väntat på buss jätte länge :S
Egentligen skulle jag bara vara hemma o plugga idag men jobbet ringde imorse o fråga om jag inte kunde jobba 16.00-21.00. O jag kunde ju inte tacka nej, det är ju pengar :) hihi. Di frågade först om jag inte kunde jobba natt men det tackade jag nej till eftersom jag har körlektion imöra och så :P Så 16.00-21.00 ska jag jobba idag iaf.
Det är jätte många som har ringt på våran annons :) o jätte många som skickat mail :) De sa att det skulle vara svårt, men det är inte alls svårt o hitta nått boende i Gbg, det finns ju hur mycket som helst :) Guu va kul, jag är jätte sugen på att åka o kolla men det kan jag inte den här veckan.. Det var en tjej som ringde imorse om en lägenhet som lät jätte jätte bra!! Jag blev jätte sugen på den :) Det var inte alls stor skillnad i hyra imot den vi har nu. Å så kunde vi få förstahands kontrakt på den o allt :D:D Men hoppas hon kan vänta på mitt svar i från universitetet. Jag kan ju inte tacka ja till nått innan jag äns fått nått svar på om jag kommer in eller ej :/ Jag måste komma in!! :D