måndag 3 augusti 2009

Bilen

Jätte fin verkligen!

Måndag

Helgen har varit jätte kul :D Det komme en del Fölk ändå på Lördan. Det var super trevligt :D
Söndagen var en bil dag känndes det som.. haha :D :
Peter, Stefan, Hell o Emma kom hem till oss under dagen. Di skulle fixa med Peters bil som det är lite problem med och som står här hos oss. Stackars brür, Hans bil gick sönder på lördagskvällen när di kom hit :( Hoppas det inte är allt för stor problem :/
Men Emma o Jag tyckte inte det var så roligt o titta på dom när de höll på med bilen så vi drog o bada istället :) Det var ju så varmt.
Men det var skit kallt i vattnet, men när man väl kom upp var det jätte skönt.
Sen när vi kom tillbaka satte vi oss framför TV:n/datorn allihop o bara lata oss.
Då råkade Erik hitta en bil på blocket som han blev jätte sugen på. Och som han även har kollat efter. Så han ringde direkt :) Den var kvar o allting så Erik var jätte glad :) Snabbt bestämmde pöjkera sig för att åka o kolla på bilen. Asså den var i Kristianstad så det skulle ju ta sin lilla tid ner dit.. he he. SÅ jag följde inte med. Jag skulle upp o jobba kl 7.
Pöjkera drog o Jag o Emma åkte hem till Mor o Far o åt grillat istället. skit gött var det :)
Sen skjutsade jag hem Emma te k-hamn.
Efter det så åkte jag tillbaka te Stoförs o var där till en halv tio på kvällen. Jätte mysigt.
Åkte hem på kvällen o skulle lägga mig för att jag skulle upp till möran, men jag har ju så himmla svårt för att sova när jag är själv. Det blir ju så tomt utan Älskling. Tur att vi har lilla Spike iaf Så helt själv var jag ju inte :)
Men jag somnade väl nångång. O runt en 4 på morgonen vaknade jag av min mobil ringde, då var det ju älskling som stod utanför o inte kunde komma. Han hade glömmt nyckeln. SÅ jag fick springa Ner o öppna. :D
Där stod han super Glad. Han hade köpt bilen. Å gu så fin den var! :D Jätte fin i o allt :) så vi tog oss en liten sväng på kröppa, kl 4 på möra. haha. Kul.
Men va bra nu har vi bil igen :) Det är skönt att jag kan ta mig nånstans även om han jobbar. :)
hehe.
jaja. Kul iaf! :D

Jobbade 7-14.00 idag. Det gick bara bra! :D Fick ju träffa Mimmie gumman! :D Det var så längesen, känns det som. Så det var kul :D
Imöra är jag ledig, igen :D gött. hehe. Jag har ganska slappt schema nu i augusti, ska nog lägga mig tilljänglig på mina andra lediga dagar så jag får lite mer timmar den här månaden iaf. :)

Nä ska umgås med syrran nu. Hon är här :D hihi.
Ha det bra! :D