fredag 13 februari 2009

<3

Jag är Jävligt gla att jag har Erik, Görlie, Sara o Familjen iaf. Di finns alltid där, så är det bara! :)
Lika så The Gang:
Sakner er jätte mycket!! Kan vi inte dra ihop det gammla gänget snart här?? :)

Fredag den 13:e

Jag är ledsagare till världens gulligaste :) Idag när vi skulle fika så bjöd dom mig på en allahjärtansdags bakelse. Guu så gulliga dom är! Tack!<3
Det gick super bra å jobba idag. Det har ju varit så fint väder idag så det har bara varit skönt o vart ute. Det är ju fortfarande ljust ute. Det brukar det inte vara när jag går hem ifårn dom :) Gött!


Bakelsen dom bjöd mig på :




Ska jobba imöra också; 16.00-21.00. Älsklingen o jag hade igentligen planerat å åka till Storförs imöra å umgås med familjen o laga mat o grejer. men så hörde ju jobbet av sig så. Måste jobba.. Och så måste vi åka till karlstad imöra också. Älskling har haft otur, det är ju fredag den 13 idag. så det är klart att det ska drabba älskling. haha, hans bil gick sönder imorse :( :P caddyn som han har te jobbet varje dag. Den gick sönder mitt ute i skogen (han jobber i skogen) kul förn. Men det löser sig, hans far kommer ut dit o ska hjälpa honom få hem bilen på nått sätt. Men fan va otur han ska ha då. Å så di där bilera. Urch va dä krongler mä di där.. Så det är därför vi måste te karlstad, han ska köpa grejer te bilen. kul va? :P haha.
Vi har nog hittat en köpare på 850 mä :) min morbror. Gött blir vi av med den också :)
Ska gå ut en sväng igen, det var ju så gött ute. Och så har jag lite planer inför imöra också ;) hihi..

Vi hörs, o hoppas ni inte haft allt för mycket otur idag nu. Jag har klarat mig fin fint,än så länge iaf ;)