tisdag 7 april 2009

Blev ganska bra igår ändå! :D

Igår tog jag mig en promenad i solen. Det var gött, men det hade varit roligare att ha nån o prata med eller en hund o gå ut med eller nått :P Jag gick förbi hårsalongen här i kröppa o beställde tid för klippning och lite färgning, jag ska göra slingor så det blir lite liv i mitt hår :) Så jag fick en tid nästa torsdag kl 11:00 :D Länktar!!
Efter min lilla promenad så gick jag hem så ringde Nicole o tyckte att jag skulle komma till Storförs så varför inte tänkte jag, jag gjorde ju inget speciellt ändå :P Så Pappa o Peter kom o hämtade mig. Så åkte vi till Storförs o grillade, gud jag lever på grillat. haha. Men det var gött :)
Vi hade det jätte trevligt :D Sen vid 22:00 kom Erik förbi o hämtade mig efter jobbet så åkte vi hem o kolla lite på I am legend tills vi blev trötta så gick vi o la oss.

Idag hade Peter sitt andra teoriprov (körkort) men han klarade det tyvärr inte idag heller. Han fick 51 rätt o man behöver 52. Så jäkla taskigt!! :( Men han ska göra om det igen om två veckor. Hoppas han klarar det då!!
Så Erik o jag åkte o hämtade honom i filipstad förut så nu är vi här. Peter o jag lagade mat förut, blev as gött :D o nu sitter vi o spelar lite GTA :D Vi ska ta bussen till Storförs sen, den går 15:45.

Imöra blir det jobb 11:00-16:00 :) Ska jobba som ledsagare, vi ska in till Filipstad som vanligt :)

Nu ska jag ner o hänga tvätt o slänga in en till tvätt i maskin.
Ha det bra alla! :D