måndag 20 april 2009

TACK MIMMIE!! :D

Det är underbara Mimmie som fixat min blogg så snyggt förresten! :D
Tack gumman, Blev jätte nöjd med den verkligen! :) <3

I Helgen :)

I Lördags hade jag jätte kul!
Hängde ju med Erik o Anders under dagen :) Sen på kvällen kom min kusin Sara o hennes pöjkvän Daneil hit :) Vi satt ute en stund o prata men det blev så kallt så Sara o jag gick in. Medans killarna var ute o grillade så fixade Sara o Jag med Salladen o klyftpotatisen.
Sen åt vi, det var jätte gött verkligen! :) Så kom vi in på en film som gick på Tv:n; Hot Shotts :) Den är så jäkla bra! Så vi kolla klart på den o skratta lite. hehe. Sen var Sara o Daneil tyvärr tvugna å åka hem. Synd att de inte kunde stanna länge. men, men. De får komma snart igen tycker ja! :) Det var jätte kul o träffa dom! :D
Jag, Erik o Anders satt kvar o kolla lite på A Guy Thing som gick på Tv. Den var skit rolig den också :) Den måste jag se från början nångång :) hehe. Så lyssnade vi på musik, kolla på datorn lite, prata o drack öl. Vi hade det jätte trevligt :D
Så ringde vi Q o fråga va han gjorde då var han med Henke o di var hos nån Jonas så vi gick dit. Vi vart kvar där en bra stund. Satt o snacka en massa skit :) hehe.
Klockan blev väl en tre, fyra nån gång då kom vi på att vi skulle gå hem till Erik o mig igen. Så vi alla gick dit o satt där en stund.
Älskling o jag kom inte i säng förrens 6 på morgonen eller nått. haha. Men jag hade jätte kul! :D
Var faktiskt inte så faligt trött på Söndagen, söv väl te en 11.
O på Söndagen så åkte vi o hälsade på Erikssons o Karlssons. Pappa o jag hann till och med övninvgs köra en stund på kvällen :) Det var jätte kul o det gick jätte bra! :) Länktar så till proven. känner mig redo nu! ;) Bara 3 veckor kvar nu :D HOPPAS!!
Sen på kvällen vid en 8 så skulle Älsklingen o Jag natta William o Alicia o det gick väl sådär. De vill inte sova, de vänta på att mamma skulle komma hem. hehe. Di är så söta :)
Så gick vi hem. Sommna i soffan jag, var att trött då...
Jag jobba idag med, 12:00-17:30. Det gick bara bra, gick snabbt tyckte ja. Gött dä!
Nu kurrar min mage sönder snart, måste laga mig lite mat. Älsklingen jobbar eftermiddag idag och kommer inte hem förrens 22:00 :( så tråkigt o vara själv :(