onsdag 4 februari 2009

Roligt Roligt!

Fick äntligen träffa underbare kusin idag! Å guu så kul de va!!
Vi träffades på stan så gick vi te blå valvet och fikade. Vi köpte oss varsin te och, ja, nån chockladkaka med nötter i. Jätte gött o jätte mysigt va dä.
När vi satt där o prata så kom vi in på att jag så gärna skulle vilja börja träna. Asså börja på nån sport. Det har jag sagt gör länge nu men har inte tagit tag i det (det är ju så läskigt å börja helt själv i ett lag där man inte känner en jävel). Så då sa Sara: Men följ med mig sen då på fotbollsträningen :) jo visst skulle det var kul o prova men guu så läskigt.. Det är ett A-lag å så har di ju spelat sedan de var GÖÖR små mä. Inte alla kanske, men ändå.. :S Men Sara fick med mig till slut! :) Jag är jätte glad för det!! Hon fixade till och med skor och kläder till mig. :D
Sen var det dags. Gissa om jag var nervöst. jissess... lite läskigt var det att... men väl inne i hallen så känndes det ganska lugnt. Jag kände mig välkommen. Tränaren var jätte rolig! haha.
Åå det var så kul. Visst jag var väl inte världens bästa precis, men det gjorde inte något. Jag blev accepterad :) Det kändes så skönt!
Vi gjorde en massa övningar. Det var riktigt jobbigt, Min kondtion är inte på topp direkt men den SKA bli bättre. Och mitt bollsinne var väl inte det bästa, men det ska jag också träna på. Kusin ska hjälpa mig o bli bättre. Va gullig hon är! Love you kusin! Hon vill verkligen också att jag ska börja med fotboll och bli bättre. fick till och med låna en boll av henne, så visade hon övningar som jag skulle kuna träna på hemma. Va kul!
Det var jätte kul! hoppas jag kan bli bättre så kanske jag kan börja spela "på riktigt" om man säger. Så nu blir det hård träning framöver. Ska föröka iaf, och sen se om jag verkligen vill också.. ska vara med på träningen på söndag och se hur jag känner då.
Kul om jag kan få nått o göra om dagarna än o bara sitta här hemma, och så får jag ju träffa kusin mycket mer också. Det är ju det bästa! :D

Tränas ska det görös iaf. även om det blir fotboll eller ej...

Tack för en toppen dag!

Breathe Right.

Jag vaknade redan när Erik skulle till jobbet imorse och han åkte väl runt halv 5 eller nått. Urch jag har så svårt att somna när jag är själv, Så jag har legat vaken sedan dess.
Just ja! förra veckan åkte Älskling och jag in till stan. Så gick vi in till apoteket där. Då hitta vi något mot snarkning. Breathe Right, hette de. JA! tänkte jag.
För när Erik sätter i gång å snarkar på nätterna så skaker det i väggera. haha... men då har jag skit svårt för att somna som ni kanske förstår. Så vi köpte oss ett sånt där paket med plåster som man sätter på näsan (sexigt, haha). ca.80 kr kosta det så det var ju inte så faligt.
Di där plåstrena var jätte bra! snarkningen är borta o både jag å Erik sover som stocker om natten. Så di kan jag verkligen rekomendera om din partner snarkar. (o plåstrena är genomskinliga så di syns knappt så så hemska va di inte..haha)

Har precis duchat. Gött det var, varmt o skönt. Jag är ju så frösen av mig :S
Ska käka frukost här snart för vid 10 tiden kommer mamma och pappa och hämtar mig så ska vi till K-hamn. Di hade lite ärenden där så jag tänkte att jag kan väl följa med dom dit än o bara sitta här hemma. Och så passa det ju så bra för jag ska träffa kusin Sara sen vi kl 14. för då slutar hon skolan! Det ska bli så kul o träffa henne! Det var jätte länge sen, kommer inte ihåg sist..eller jo, Halloween var nog sist jag sågna. Det är ju jättte längesen. fy o skam. Men det blir sköj! :D

Nä, ska käka frukost nu o göra mig iordning. Hörs sen!