torsdag 23 juli 2009

Göteborg :D

Åh va glad jag är, sitter just nu hemma hos Mia i Göteborg :D Gu va gött det är o åka bort en stund. Behöver nog det. Men saknar min babe o Spike så klart!
Bussresan hit igår var inte så rolig måste jag säga, urch jag började bli åksjuk redan mellan filipstad och karlstad :S fy fan. hatar det där. Det bara kommer ibland. Ibland kan jag åka hur långt som helst utan att jag känner av det, o ibland kan jag knappt åka te konsum ens. Ja, det är så himla olika det där. Så igår åkte jag 5 timmars buss illamående. urch va hemskt det var. Så buss te gbg blir det inget mer iaf. haha. tåg hem på lördag kväll. hehe.

Idag har det hänt mycket :)
Vaknade lite innan 9, gick upp o duscha och gjorde mig iordning. Sen käka jag o Görlie frukost så drog vi in till stan. Jag skulle nämligen på intagnings intervju till Svenska frisörskolan här i Gbg. Lite nervös var jag att för jag visste inte vad som vänta.
När jag kom dit så fick jag träffa han som håller i allt det där o han var jätte trevlig. Så fick jag fylla i ett häfte med en massa frågor, typ om vem jag var, hur jag var som person, hur jag jobbar i grupp o en massa sånna frågor. Sen när jag var klar med det så fick jag göra ett praktiskt prov. Guu det var jag inte ett dugg berädd på. herregud :S
Jag skulle först rulla spolar; Han visade först hur jag skulle göra sen skulle jag göra. Det gick sådär, jag var så skakis. sen visade han igen o jag fick göra igen. då gick det hur bra som helst :D nöjd jag blev. haha.
Sen skulle jag klippa. Och samma där. Han visade och jag gjorde. Det var viktigt att jag höll saxen rätt o så där o det gick också hur bra som helst :) hihi.
Så det var han nöjd med sen satte vi oss o prata lite om skolan o om hur di hade lagt upp det o så där. Och allt låter verkligen hur bra som helst.
Sen kollade han igenom mina svar på frågorna och han sa att jag var klockren och sa att jag var antagen :D:D:D
haha, Jag kom in. Jag blev antagen till skolan!! :D guu så roligt!! så till hösten om jag vill får jag börja!! Guu så kul. Nu var det ju bara det här med pengarna och min rygg.... Men jag ska ta reda på allt det där och om hur jag ska göra så får vi se. Jag är antagen nu iaf. Det är ju iaf en bra början. Men det skulle vara så roligt o börja. Jag är ju så intresserad av det där o jag har ju pratat om det så länge. Sökte till och med i nian men kom inte in pga mina betyg. Såå jaa, som sagt det skulle ju vara roligt :D:D:D:D
Men Ja, vi får se hur det blir nu då...

En till jätte rolig grej är att Mia ska vara med i Vecko revyn :D:D Guu så kul för henne!!! :D Jag är så glad :D Visste att nån skulle upptäcka hennes blogg nångång hon är ju så otroligt bra på att skriva o bloggen är så fin o allting. så guu så kul! Så hon kommer att vara med i tidning nr18 som kommer ut den 20 augusti! SÅ KÖÖÖÖP!!! :D:D:D
Kul Görlie!!! :D<3

Så sammanfattning av idag:
Fika o shopping på stan
Antagen till SvenskaFrisörSkolan
Träffat Lina
Mys med Görlie

Imöra blir det party till we puke ;D
Ni får ha det så bra alla :D