måndag 16 mars 2009

Sjuksköterskeprogrammet

Ja nu har jag äntligen sökt skolor :D Känner mig riktigt nöjd! Sökte Sjuksköterskeprogrammet lite överallt. Bla i Göteborg som nummer ett, Vill VERKLIGEN komma in där! Det hoppas jag mest på! :D Så har jag även sökt i Gävle, Karlstad, Örebro, Halmstad mm.. hehe, aa, vill bara här ifrån en stund o prova på o bo på andra ställen :) Jag vill, jag vill te Gbg!!! :D Så HOPPAS!!
Håller tummarna för Görlie med som också sökt utbildningar :D

Idag har jag inte gjort ett skit, förutom städing, laga mat o tvättat. hehe, jag känner mig som en hemmafru :P hehe. å så har jag ju sökt skolor förstås ;) Älsklingen var jätte trött när han kom hem från jobbet, han hade vält med maskin idag. Fy va läskigt :S men det gick bra. Men när han kom hem så åt vi mat, han hackkörv (som han älskar) o jag natchos (räster) hehe. tycker inte om hackkörv ja så värst.. Men sen la vi oss o sömmna :O hehe, vadå tröttö... Så jag träffa aldrig Pappa o Peter idag :( vi söv te en fem sen åkte vi o handla lite, Älsklingen o jag blev så sugna på magnumglass så vi köpte oss en varsin sån också. Guu va länge sen det var o guu så gött det var :) Så åkte vi förbi strandvägen på vägen hem :) o nu är vi här.
Ska surfa lite på nätet nu o kolla göteborgs universitet och kolla lägenheter i Gbg, Jag är bra sugen nu! :D hihi.

Ledig idag! :)

Ja imörse fick jag sova ut, Söv till en 9 :) Så ringde mamma då så vi prata en stund. Hon vill ha med mig till i Italien en vecka i sommar. Men jag vet inte om jag kan förlja med :/ ? Klart jag vill, men har jag råd? Ska fundera på det där men det skulle ju vara så kul. Mamma fyller år då så därför ska hon dit, Hon, en kompis till henne och så Ate Eva :) Åh va kul det skulle vara. Vi har ju släktingar där som vi skulle vara hos i så fall, skulle vara kul o träffa dom också :D aa, ska fundera på det där :) Mia, jag och Peter funderade ju på o åka dit för tre år sen tror jag det var, men det blev ju inge då tyvärr :( Så kanske te sömmern ;) ?!

Poppar musik som bara dänn här ja ;D hihi. Har diskat o tvättat nu på möra :) Kanske ska träffa Pappa o Peter sen :D Di skulle åka in till Filipstad o hämta tapeter till Peters rum dom bestället, det kommer bli skit snyggt brür ;) Han har valt fåndvägg o grejer bror min, hihi. det trodde jag inte. men guu va snyggt det kommer bli :D

Åhh, på torsdag ska jag äntligen få träffa kusin :D sakner henne. Hon ska ha tjejkväll då, fira för att hon fyllt år å så :D Det ska bli så himmla kul! så ska jag komma dit lite tidigare till o hjälpa henne göra iordning, laga mat o så :D Guuu så kul det ska bli!!! :D hihi. så ska jag försöka gå på fotbollsträningen på onsdag också, di tjater så på att jag ska komma, hehe. var längesen nu :S Så det skulle att vara kul :D ska försöka! :D Då får jag ju träffa kusin också! :D hehe.

Älskling jobbar förmiddag idag och ska göra det hela veckan, men man vet ju aldrig di bruker alltid ändra på det där så :P Jag tycker om när han jobber förmiddag, men tror inte Älskling tycker det, han är ju ända borta i Åtorp o kör så han måste gå upp kl 03:00 han. Urch Stackern :( Det är ju mitt inatta :S fyy..

aja, nog tjatat, haha. Nu ska jag chatta men lille Görlie! :D saknar den flickan :(<3<3
ha det bra pusshej!<3