tisdag 31 mars 2009

Apelsin- och rosmarinlax :)

Ja Älsklingen har kommit hem från jobbet nu :) så vi håller på o laga mat här. Det blir Apelsin- och rosmarinlax potatis och sallad :D Gu så gött det ska bli. Länktar, det ligger o steker i ugn nu.
Fick mer jobb föresten :) Ska jobba imöra, men bara en liten stund. En och enhalv timme, för di skulle ha något möte då. å så ska jag jobba på torsdag och fredag. o så helgen då som sagt :)

Nä nu blir det mat här snart :)

Fy fan!

Så jävla tråkigt o så jävla onödigt.. Jag förstår inte?
Jag vet bara att jag är jäkligt trött på't!!

Det har varit så himla mycket :S

Nu var det längesen jag skrev.. men jag har ju inte haft tid och ork, jag har jobbat så mycket den här veckan. Och när jag kommit hem från jobbet så har jag inte tagit det lugnt utan vi har gjort en massa grejer. Gjort om lite här hemma, haft besök Och så gjorde jag ju högskoleprovet i lördags. aa, det har varit så mycket bara :S både gott o ont, roligt o tråkigt :'(
Tänkte att jag skulle sova ut nu på morgonen men jag fick sms imörse (vaknar av minsta lilla) så jag kunde inte somna om, men jag känner mig ganska pigg nu ändå, det trodde jag inte. Men när jag kom hem från jobbet igår så la älsklingen och jag oss i sängen o söv en stund, eller ganska länge faktiskt. Det var skönt. Jag har sovit så himla dåligt di här senaste nätterna :/ Men nu känner jag mig faktiskt pigg :)
Så nu ska jag sätta igång o diska o tvätta o städa här hemma. Vi har ju inte haft tid o gjort det så det är en del o göra. Älsklingen och jag fick bort de sista grejerna igår. Herregud det har sett ut som ett bombnedslag här hela helgen eftersom vi möblera om, och så har vi lagt upp väldigt mycket grejer på vinden också. Så nu känns det skönt o det blev väldigt bra här inne i vardagsrummet tycker ja :D Så nu är det bara städningen kvar :)

haha, rätta mitt högskoleprov föresten fick bara 36/122 rätt. hahaha.. Dåligt? JA! hahah. Gu va svårt det där provet var, Hjälp :S Fick mest rätt på Engelskan läsförståelsen. Hände? jaja, Men nu har jag ju gjort det iaf. så nu ska jag få di där poängen iaf. Jaaa :) o bara vänta o se om jag kommer in på nån skola :)

Lördag till Söndag ska jag jobba min första natt. Gött, det blir ju lite mer pengar då och eftersom det är helg också :) Bra dä!

Idag har min lillebror uppskrivning och uppkörning. vadå nervös han ska va, men det kommer gå skit bra! ;D LYCKA TILL Brür! :D

Nä ska sätta igång nu. Ha det bra så kanske vi hörs ikväll eller nått :)