onsdag 11 februari 2009

Saknar..

Mailar med min kusin Stephanie som bor i Filippinerna. Det är så kul :) hon pluggar också till sjuksköterska. (Typiskt vår familj o vara nått innom vården. Alla är det typ. haha..) Hon går andra året :)
Saknar henne och alla andra där jätte mycket. Saknar FILIPPINERNA! Det är 8 år sen vi var där. Det är ju alldeles för längesen. 8år.. Måste åka dit snart igen. Jag vill!! Det är så underbart där, så himla kul! Alla är så snälla.
Miss you all <3
Men för att åka dit måste jag o Erik spara ihop ungefär 20000 - 25000 kr.
ca. 10 000 kr /per. till flygbiljett och sen 5000 te fick pengar. Och det är ju hur mycket pengar som helst för oss. Så det kommer ta ett tag. Men vi får försöka o spara. Men det är så svårt när man inte har nått o spara av. :S Vi måste försöka!! För ska jag nånstans (utomlands) så är det dit!
Te sommaren är det bättre med jobb hoppas ja, så då kan man ju spara lite :)
Å ska vi dit så är det lika bra o stanna en månad. Det var vi sist vi var där. För bara flygresan tar ju ca. 15h dit. och sen så har vi ju så himla mycket släkt där så man kommer ju inte hinna träffa alla annars. Det är ju så mycket åking hit o dit. två veckor där och två veckor där. Det går ju jätte snabbt. En månad känns till och med för lite egentligen. egentligen skulle man stanna längre tycker ja, men vi kan inte vara borta allt för länge pga jobb o skolor.
nää, måste dit snart! :)


Ge mig sommar!

Älsklingen åkte precis till jobbet. Tråkigt, Urch va tråkigt..
Det låter som om han ska vara borta flera dagar men som tur är så ses vi ikväll :)

Åkte te Storförs igår så laga vi mat och så klippte jag min minsta lillebror. Han hade jätte långt hår. Jag har inte fått klippa honom tidigare. Men igår kom han faktiskt själv o sa; -kan inte du klippa mig. Så då gjorde jag dä. Så när Älsklingen sluta kom han förbi o hämta mig.

Ikväll är det fotbollsträning. Jippi! :) Så jag åker tåg ner, sen ikväll vet jag inte hur jag ska komma hem. Det går en buss så jag är hemma vid kl.23. Men det blir ju så sent. ska ju jobba imöra också; 07.00-16.00 så vill gärna hem tidigare. Men får se hur det blir. Åka o träna SKA jag iaf :)

Urch, när vi satt o åt frukost imorse titta jag ut o såg att det snöa igen, Jag är så trött på det nu. Vill inte ha mer snö jag vill ha sommar!! Visst det är fint, fint o titta på innefrån men det är ju så fruktansvärt kallt :S Fy! Och så är det ju faktiskt mycket finare med sommar och man kan göra mer, mer ute grejer. Åå va jag saknar sommar. Det är inget speciellt mä snö..