onsdag 11 februari 2009

Saknar..

Mailar med min kusin Stephanie som bor i Filippinerna. Det är så kul :) hon pluggar också till sjuksköterska. (Typiskt vår familj o vara nått innom vården. Alla är det typ. haha..) Hon går andra året :)
Saknar henne och alla andra där jätte mycket. Saknar FILIPPINERNA! Det är 8 år sen vi var där. Det är ju alldeles för längesen. 8år.. Måste åka dit snart igen. Jag vill!! Det är så underbart där, så himla kul! Alla är så snälla.
Miss you all <3
Men för att åka dit måste jag o Erik spara ihop ungefär 20000 - 25000 kr.
ca. 10 000 kr /per. till flygbiljett och sen 5000 te fick pengar. Och det är ju hur mycket pengar som helst för oss. Så det kommer ta ett tag. Men vi får försöka o spara. Men det är så svårt när man inte har nått o spara av. :S Vi måste försöka!! För ska jag nånstans (utomlands) så är det dit!
Te sommaren är det bättre med jobb hoppas ja, så då kan man ju spara lite :)
Å ska vi dit så är det lika bra o stanna en månad. Det var vi sist vi var där. För bara flygresan tar ju ca. 15h dit. och sen så har vi ju så himla mycket släkt där så man kommer ju inte hinna träffa alla annars. Det är ju så mycket åking hit o dit. två veckor där och två veckor där. Det går ju jätte snabbt. En månad känns till och med för lite egentligen. egentligen skulle man stanna längre tycker ja, men vi kan inte vara borta allt för länge pga jobb o skolor.
nää, måste dit snart! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar