tisdag 18 augusti 2009

Härlig dag!

Vaknade runt nio tiden imorse. Skönt o gå upp tidigt för en gångs skull, man hinner med så mycket mer då.
Jag diska o röjde unna litte här hemma. Sen vi 11 tiden så kom Mimmie hit :)
Vi prata o kom på mitt i allt att vi skulle skicka iväg hennes stövlar hon fått fel på posten. Så vi fixa med det så köpte hon Bullens Pillsner Körv som vi åkte hem o tugga på medans vi kolla på vänner. Det är ju bara för bra alltså :D hihi.
Sen fick Erika med oss på en promenad på byn, det var trevligt. Gick kanske en 30 min. Det var menat att vi skulle gå längre men vi kom på att vi ville till badhuset o simma.
Så vi gick hem o packade badkläder o åkte in till stan.
O vet ni vem jag träffar på där inne i simmhallen i kassan då? Jo, min gammla danslärare Malin :)
Det var kul o träffa henne. Hon är ju så himla trevlig :) Så vi prata lite där och så frågade hon mig om jag inte skulle kunna tännka mig o vara dans-vikarie för henne ibland, ja om hon skulle bli sjuk eller så. JA! det är klart. Saknar ju det där så mycket så det skulle ju vara kul :D Så hon tog mitt nummer där, så skulle jag kunna komma nångång innan sa hon så jag kunde sen nån lektion innan för att färska upp minnet lite. hehe.
Men det var ju kul! O bra, behöver ju lite extra. Ringde massa ställen i morse om jobb, men det var ingen som behövde mer fölk :( Så det var ju lite tråkigt. Så jag blir kvar på Åhrlundsgården ett tag till vad det ser ut som just nu. Åååh, vill ju så gärna göra nått annat just nu :/ jaja..

Mimmie o jag simmade iaf 40 längder där o det tog ca. 15min.
Känndes jätte skönt efteråt, kul o göra nått :)
O imöra ska vi försöka o springa en sväng :) Kul o ha något annat o göra än o bara sitta är o glo när pöjkvännen jobbar.
Så tack för att du finns Mimmie! Du är en underbar vän och det är Alltid lika trevligt o va med dig! :)<3

Så är jag så glad för min Älskling kommer hem mycket tidigare idag :D Igår kom han inte hem förens kl halv tolv på kvällen :S Och idag kommer han hem ca. halv åtta! :D kuL! :D

Saknar mina Göteborgsvänner bara :(
Lina ringde förut o sa att hon kommer redan idag :D Så det är ju bra! Då måste vi hinna träffa Lina o Anders nu i veckan! :D Kul! Sakner di där!
O Mia, Fredrik o Buffy kommer nästa helg dom :D för då är det kräfftskiva ute i stugan. Det ska bli så himla roligt! Saknar dom!

Har ju massa kul o se fram imot :D
Gu så gla jag är! hihi.