onsdag 11 mars 2009

GRATTIS!

GRATTIS till Min underbara kusin som fyllde 16 år igår!! :D Hoppas du hade en bra dag!

Älskar dig kusin<3

Igår var jag på vikarie möta, där jag är timmvikarie nu då. Vi skulle prata om sommaren. O jepp, nu har jag sommarjobb också! :D Ledsagare är jag också fortfarande förståss ;) Hon sa att de trivs jätte bra med mig o helst skulle vilja adotera mig om de kunde. haha, det lät så kul :D De är så gulliga.
Både jag o Mimmie skrev upp 100% som önskemål. Vi vill bara jobba så mycket som går i sommar. Behöver pengar! Hoppas jag får det också :D SNÄLLA, ge mig 100%.

Det var så kul o träffa Mimmie gumman en stund o prata lite! :)<3
Idag jobbar min Babe Eftermiddag. Imörse åkte vi till Stranvägen o hälsa på o typ alla var ju där. hehe, Svärmor förstås, Karin med ungera o Lennart, mormor, o så kom Anna och Philip också. Så fick vi super goda pannkaker svärmor gjort. Gu va gött det var :) Sen var Älsklingen tvungen o åka till jobbet. men jag stannade kvar en stund. Sen gick jag en omväg hem, det var så gött o gå. och så gick jag förbi konsum och köpte en ost o så litte bröd. Jag åt en så tråkig frukost imorse, törre smörgåsar med bara smör på. fy. så jag kännde att jag inte hade sånn lust o vara med om det i mörabitti igen. fy :P hehe. så en ost fick det bli :)
Sen gick jag hem o började städa, det behövdes ;) Så nu är det fint. hihi.
Har inte lust o gå på fotbollen idag :( vet inte vad det är med mig :S Får se om jag har lust för det på söndag. Måste ju hälsa på kusin också sakner ju henne.
Jag har jobb te helgen också, Fredag: 11.00-16.00, Lördag: 07.00-16.00, Söndag: 07.00-11.00.
Gött, behöver verkligen dä, behöver pengar :)