fredag 13 mars 2009

Fredag den 13:e

Jag har inte märkt av att det är fredag den 13:e iaf. Jag har klarat mig, än så länge.. hehe.
Vet inte hur min Älskling har det på jobbet idag. Förra fredag den 13:e hade han ju verkligne otur. Bilen gick ju sönder då, Stackarn. Hoppas det går bra för honom. Ringde honom nyss men han sa att han skulle ringa upp mig snart, de lasta en maskin eller vad det var :P
Min arbetsdag har gått bra, som vanligt :) Åt kyckling idag. Jag börjar bli så trött på den där maten där på louise, det är samma mat helatiden tycker ja. Allt smakar likadant. men men, FÅR ju maten så jag ska väll inte klaga. Det är mysigt iaf. Och som fika tog jag en daimtårtbit. Eller dom bjöd mig IGEN, TACK! :D Åh va dom är gulliga. Måste bjuda tillbaka snart, det är ju faktiskt min tur nu ;D hihih..
Så gick vi o handlade som vanligt. Jag passade på o handlade lite också.
Ikväll ska Älsklingen och Jag mysa riktigt odentligt med en massa gött. Vi ska äta friterad Kyckling (a igen jag vet men vi har planerat det länge) och så köpte jag chili ostbågar och cola. Så guu va vi ska mysa Babe o Jag :)<3 Hoppas vi hittar en bra film o glys på också :) hihi.

Ja! Just ja! :D:D Jag har fått ett godkännade från vägverket nu (ÄNTLIGEN) så jag får längre tid på uppskrivningen. Jag kommer få 50% extra tid :D JAA! Så jag blev skit glad. Så jag ringde min bilskollärare och berättade det så han skulle beställa tid åt mig så fort han kunde :D:D Fatta va glad jag blev :D Vänte tiden var ungefär två månader, men då hinner jag ju träna som bara dänn, jag måste klara det. Jag är verkligen i stort behov av ett körkort känner ja! :D så guu va glad jag blev. I maj trodde han att jag kunde få tid för uppskrivning o uppkörning! :D:D hihi, glad!

Älsklingen ringde nyss och så att han är ända borta i åtorp o kör, det är ju utanför Degerförs nånstans så han kommer komma hem sent. halv 11 ungefär :( men det stoppar inte oss. Vi ska ha mys ikväll :D även om det blir sent. Just ja, jag ska ju upp 06:00 imörabitti för o jobba ja. aja, skiit samma. Vi ska ha fredagsmys! hihi :D

Just ja, igen! :D Till Hösten blir det nog Göteborg för Erik o mig också :D Jag ska söka till en sjuksköterskeutbildning där eller flera styckna och hoppas verkligen på att få komma in nånstans i Gbg för Erik och jag vill verkligen flytta dit nu. Vi blev jätte sugna på det. Vi vill verkligen passa på o prova på o bo på andra ställen. Nykroppa o Storförs finns ju alltid kvar mener ja! hihi ;D Så hoppas jag kommer in på nån skola. Jag vill!! :D Vi har redan börjat kolla runt lite på lägenheter :D hihi. Kul!

Ha en bra fredag!