måndag 2 mars 2009

Gammla minnen

Nu har mamma o jag städat. Tyskarna kommer imöra så det var precis dä. hehe. Men nu är det fint där borta i lilla huset (vårt gammla hus). Att gå där inne väckte mycket minnen, både bra och dåliga. vi bodde där trottsallt i 10 år. Det är ju en del kvar efter oss där men också mycket nytt. nä men det var roligt o gå där. hehe. Det satt till och med kvar gammla serpentinerbitar kvar i en lampa där, tror det är efter ett party Mia och jag hade där för några år sen. Ett Helloween Party. Det var serpentiner med spöken på iaf. Tyckte jag kände igen dä. haha. ( jag lät den sitta kvar ;) ) hehe. nä men det var kul!

Jag kommer på ibland (väldigt ofta) att jag ska ju tatuera mig imöra. (guu va jag tjatar, haha) LÄNKTAR! Ska bli så spännande. haha, jag tänker så mycket på det där.. Men imöra kl 12.00 kör det i gång, biiiiiiiiiiiiiiiiiiii... aa, ett tag. Undra hur lång tid det kommer ta? Han sa att jag skulle få dela upp det på två gånger om jag skulle vilja. Gör det så ONT?! :O för den är ju inte så stor. ?! :S Hoppas inte det gör det, hoppas jag står ut! Älskling följer med mig iaf. tur dä! Kan han hålla mig i hand om det skulle behövas.
hahaha XD fan va fjantig jag är. haha.

Nä nu ska vi laga mat. Stannar i storförs till sent ikväll :)
Vi hörs sen eller imöra ;D

MVG +++++

Igår låg Peter, Erik och jag o bara lata oss frammför tvn, eller iaf till en kl fem eller nö. Sen ringde Nicole och sa att hon skulle laga mat som hon ville bjuda oss på, så då drog vi dit. När vi kom dit var även min morbror och Fru där, men ingen kusin :( Men henne hoppas jag på o få träffa på onsdag! :) Nicole höll på o dola i köket. Hon hade skärt upp morötter som vi fick doppa i två olika dipper medans vi vänta på maten. Sen äntligen blev maten klar. Hon hade gjort klyftpotatis och kotletter som hon hade stekt i ugn, och av spat som blev gjorde hon en god sås. och så sallad till förståss. Allt var jätte gött. Va duktig hon är! Jätte duktig gumman :) MVG ++++ får du! :D hihi.
Sen efter det kollade vi på film till sent sen åkte vi hem Erik och jag.
Ska till storförs idag igen, jag har lovat att hjälpa mamma med städning i lillahuset.

Det har varit en jätte rolig helg med underbara människor, god mat och mys! :D Jag har verkligen haft det jätte kul! Jag är så glad! :D