måndag 4 maj 2009

Annons :)

Nu har vi lagt upp en annons på blocket på att vi söker lägenhet i Gbg. Jag blev faktiskt nöjd med den. hehe :) På en gång började det ringa. Det har redan ringt två st :) Det är ju lätt det här ;) hehe..
nämen det är kul :D

Nu har Görlie varit här också :D Det var jätte kul o träffa henne :D<3 Vi stree o åt glass :D hihi. Kul o träffa den flickan, jag saknar ju henne så. Som tur är så stannar hon hela veckan så vi ska försöka träffas mer! :D<3

Sommaren räddad.

Yes då har man fått schema då!! :D Jag kommer jobba första perioden 75% Dagtid och andra perioden 65% nätter. Det lät väldigt sofft, det blir ugefär 10 nätter per måndag och motsvarar ungefär 75% dagtid + att jag kommer jobba mycket extra ute också! Jag blev nöjd :D hihi.

Mitt körkortspluggande går riktigt bra. När jag gör sluttestet på datorn får jag godkännt iaf. Jag får 8 fel från fullt (62 av 70) Det måste ju vara okej :)

Görlie ringde förut, va chockad jag blev. Hon är kvar i värmland och ska stanna hela veckan :D Kul! Så hon kommer hit sen en sväng så ska vi fika nått gött tänkte ja ;D hihi :D

Ska fortsätta o plugga körkort nu! :D

Jag är skit ledssen..

Det hände något jätte tråkigt på valborg... Min hårdisk gick sönder. Jag tror att en av sterio högtalarna ramladat ner på hårdisken så den fick sig en smäll.. :'( Jag är skit ledssen. Det fanns en massa filmer o över 1000 låtar och det var över 1000 bilder på den där, bilder som jag tagit genom åren o dom är bara borta nu :'( bilderna betydde jätte mycket för mig. faan va tråkigt :'( Jag har tagit en massa bilder som bara är borta nu, det var ju värt.. Det var bilder från min student, resan med hela familjen till årjäng, massa the gang kort, bilder från stallet, bilder från massa trippar till sälen, Älsklingen o min tält semester, aaa, en massa kort var det... :'( men, men. Jag får väl skylla mig själv :'( Fan va dum jag var som hade den framme :'( fy fan :'( Det är väl bara o börja om, o FRAMMKALLA bilderna!!..
Annars var det kul på vlborg. Det kom skit mycket folk, massa underbara vänner! :) o vi grilla o hade det trevligt (bilder kommer)
Helgen känndes jätte lång tycker ja :) O bra väder har det varit också. Vi har varit i kullen o i storförs. I lördags så följde jag med mamma o Peter till Karlskoga. Jag hittade skor till slut :) Två par dessutom :D Ett par ballerina o ett par tygskor för 300kr :) hihi, jag blev glad :)
Imorse hade jag o älsklingen det jätte mysigt. Vi gick upp vid en 9 så gick vi ut på en timmes prommenad. Jätte härligt. Så gick vi hem å åt en brakfrukost med bara en massa gött medans vi kolla på en massa vänner avsnitt, jag älskar vänner det är så kul o så himla mysigt o kolla på! :) Nu är Älsklingen på jobbet, han kommer inte hem förens ikväll. Jag ska bara vara hemma idag o plugga en massa körkort. Sista rycket nu!! Bara en vecka kvar nu! sen ni jävlar. hehehe ;)
Fyy jag är jätte närvös ja. Jag ska klara det!!! :) Jag ska inte jobba nått på hela veckan förutom fredagen, ska bara vara hemma o plugga en massa o ha körlektioner o en riskutbildning på lördag. Det är fullt upp den här veckan. Det är verkligen sista rycket nu :D

Nu ska jag plugga här. Ni får ha det så bra!