måndag 23 februari 2009

Tusen års olycka

Ja det vore jag ha vid det här laget. Det är heeelt otroligt, ni förstår inte hur mycket glas jag har haft sönder. Det är värre än någonsin nu asså. Jag förstår inte ?! Hur kan man vara så otroligt klummpig. Varje gång jag diskar har jag iaf sönder ett glas. och våran glasskål har jag haft sönder också. Jag kan inte ens sminka mig, till och med då har jag sönder en glasgrej. En ljushållare av glas gick sönder i förrgår när jag stod o sminka mig. jag vet inte vad jag gör ?! :S Sen idag när jag står o ska damma av några glasprydnadsaker som vi har på en hylla över sängen så ska jag lugnt läga ner den i sängen. Men inte ens det klarar jag av. I en mjuk säng! nej, den slår ihop med någon annan grej jag precis innan lagt i sängen och går sönder så det blir glas i hela sängen :( Jag är helt otrolig. Å så förra veckan tog jag äntligen fingrera ur röva o tog ner våran julstjärna vi hade i fönstrer i sövrummet. Jag tog bort själva "stjärnan" från sladd och lampa, men jag var ju så dum o bara släppte ifrån mig sladden mot golvet, tänkte inte alls på att en liten glödlampa satt i ena enden på den. Så den gick ju sönder o det vart glas överallt IGEN. Jävla klöv jag är! Jag har sönder allt möjligt. Det är verkligen inte kul, det är ju så mycket fina grejer jag har sönder också :S Och så har jag inte bara sönder våra grejer, nä, utan mammas också. Lika där, jag står o ska ställa in disk i maskin och glas går sönder. Visst, jag har alltid varit lite klumpig av mig, men nu är det värre en någonsin..
haha, pinsamt det var när jag i jul skulle öppna en julklapp Erik och jag fick av Anders o Lina. Vi satt här i soffan alla fyra o öppnade lite paket. Det gick jätte bra äna tills jag skulle ställa dem på bordet, två st jättefina ljus i glas. Jag tog upp det ena och skulle ställa det på bordet;
-Åh, kolla Älskling va fiin....
"!Krach!" sa det. på nått sätt hade jag lyckats slått den imot bordet, jag hade inte äns hunnnit få ur det från själva plastlådan den var i.
PINSAMT!
En lyckades vi iaf hålla hel. haha, den står uppe på barskåpet o är HEL än så länge iaf. hehe, Jätte fin!
Men jag är klövigare än klövigast. Helt otroligt. Det måste vara nått omen.