fredag 3 april 2009

JA Helg! :D

Jobba idag igen å det var bara gött :) är ju så fint väder idag också :D åt ingen dagens idag för det fanns verkligen inge gött :/ Så det fick bli en mos o köttbullar istället :) hehe ;) har velat beställa den lääänge, den ser ju så god ut. men har inte vågat.. vet inte om jag får. Ska ju hålla mig te dagens meny igentligen för att få igen pengarna från jobbet, men idag struntade jag i det :) hehe. Det gör nog ingenting :P tre kronor dyrare kan väl inte göra nått. får se om di säger nått men det tror ja inte. Gött var det iaf :)
Så handla vi mat som vanligt. å så fika efter det :) alltid lika trevligt :D Nästa fredag åker vi inte in till Filipstad för då är det långfredag så di ville inte det. Vi ska dit redan på Onsdag igen istället :) Så nästa Fredag är jag ledig :)

När jag kom hem så började jag städa med en gång för det behövdes vekligen, så nu är det fint! :) Anders är här och hjälper Erik med att dra ljud i Volvon, o sen ska vi kolla på hockeyn som är snart. Så ska vi GRILLA!! Tänkte bjuda dom på mat igentligen, ett nytt recept på fläskfilé som lät gött. Men så kom vi ju på att vi faktiskt kan grilla nu när det är så fint ute. å det lät ju ÄNNU godare!! :D ååhh, grilla.. Det är ju så underbart gött! Å va härligt o kunna börja grilla igen! :D Det ska bli gött. Det blir grillad fläskfilé med pommes frittes, sås o fetaostsallad. Och som efterrätt blir det vanljglass med jorgubbar :)
Igentligen skulle jag ha gjort en annan efterrätt men eftersom det var för avvanserat för affärerna här så fick det bli annat. Asså de hade ingenting av det som behövdes till det jag skulle göra, =Fruktig dessert i glass (av söt KESELLA jordgubb&lime med kiwi, blåbär, glass och knapriga havreflarn i glas) Så det var lite tråkigt. Så det får bli glass o jordgubber istället, men det är ju gött det mä ;) hihi.
Nu är det dags för Hockey :)
Ha en trevlig fredagskväll, det ska jag ha iaf! ;D